Maskiner til vaskeri- og renseribransjen

Hos Petter Tellefsen AS er vi opptatt av kvalitet og benytter oss derfor utelukkende av ledende produsenter og leverandører for å sikre optimal drift og forutsigbarhet for våre kunder. Vi har håndplukket de beste leverandørene for hver produktkategori. Ved å følge linkene under kommer du til produsentens produktkatalog hvor du kan få mer informasjon om de ulike produktene.

Trenger du hjelp er du velkommen til å kontakte oss.

Vaskemaskiner Schulthess

Vaskemaskiner fra Schulthess er spekket med smarte løsninger. Smart Wash programmet vasker skånsomt og raskt selv på lave temperaturer. Bruker mindre vann og er meget energieffektive. Ved å benytte Supersilent-funksjonen får man en meget stillegående maskin som passer i de fleste miljøer. Spennvidde fra 5-30kg.

Tørketromler Schulthess

Schulthess kommersielle og industrielle tørketromler har meget høy yteevne. Med sine brukerspesifikke tørkeprogrammer står de for rask og skånsom tørking med minimalt energiforbruk.

Barrierevaskemaskiner Krebe

Alle Krebe`s maskiner er konstruert for å sikre den beste kvaliteten på vaskeresultater med minimalt forbruk av vann, vaskemiddel og energi. Maskinkonstruksjonen er robust og stabil, designet for å sikre lang levetid for hver eneste del av maskinen under tung belastning. Kapasitet 11-55kg

Stålinnredning

Hammerlit er en viktig leverandør for oss, da denne leverandørens produktspekter dekker de fleste av våre kunders behov. Både innen helsesektoren og under tilbehør for øvrig. Alt fra stålinnredning, hyller, og mobile arbeidsstasjoner er å finne i Hammerlit`s kataloger. Følg linken til katalogside.