Vaskeriutstyr

helsesektoren

Smittevern og hygiene er et sentralt tema for valg av vaskeri- og renseriløsninger i helsesektoren. Derfor stiller vi høye krav til våre produsenter og leverandører i dette segmentet. Se her hva vi kan tilby av produkter og løsninger.

Trenger du hjelp er du velkommen til å kontakte oss.

Autoklaver

Petter Tellefsen AS forhandler primært Lautenschlager og Euronda i denne kategorien, da disse leverandørene dekker de fleste behov og innehar de strengeste sertifikater. Imøtekommer også meget høye krav fra forbrukerne.

Barrierevaskemaskiner Krebe

Alle Krebe`s maskiner er konstruert for å sikre den beste kvaliteten på vaskeresultater med minimalt forbruk av vann, vaskemiddel og energi. Maskinkonstruksjonen er robust og stabil, designet for å sikre lang levetid for hver eneste del av maskinen under tung belastning. Kapasitet 11-55kg

Smeg vaskedekontaminatorer

Smeg er foretrukket leverandør hos oss grunnet et stort mangfold av løsninger både innen medisinsk,
tannteknisk og laboratorieteknisk sektor.

Lischka Spyledekontaminatorer (Bekkenspylere)

Geysir serien til Lischka leveres i tre ulike versjoner: Basic, Classic og Premium

Operasjonsbord

Schaerer Medical leverer kirurgiske operasjonsbord og tilbehør av høy kvalitet. Innovative produktfunksjoner med høy grad av kundetilpasning og fleksibilitet. Designet og produsert i Sveits.

Stålinnredning

Hammerlit er en viktig leverandør for oss, da denne leverandørens produktspekter dekker de fleste av våre kunders behov. Både innen helsesektoren og under tilbehør for øvrig. Alt fra stålinnredning, hyller, og mobile arbeidsstasjoner er å finne i Hammerlit`s kataloger. Følg linken til katalogside.